خانه » نشریه » شماره: یک

تحقیق و توسعه در صنعت عطر و طعم

+100%-

تحقیق و توسعه در زمینه عطر و طعم فعالیتی جالب و قانونمند است. این صنعت دارای تاریخچه ای قدیمی است برای آنچه که هنرآشپزی نامیده شده و نه علم طعم، ما همه در مورد تمایل به خوشبویی در فرهنگهای باستانی شنیده ایم. ما فقط قادریم تمام این یافته ها را ب همچنین ما باید بدانیم که صنعت عطر و طعم متفاوت از صنعت داروسازی یا صنایع شیمیایی و یک صنعت منحصر به فرد است. تحقیق در زمینه عطر به طور علمی در قرن ۱۹ و به صورت جزئی از محصولات شیمیایی طبیعی آغاز شد. این تحقیق و توسعه بسیار شبیه تحقیقات انجام شده ودر زمینه طعم بوده واز آن به بعد که این صنعت قانونمند شد و امروز می‌بینیم که متخصصان مختلف در زمینه‌های گوناگون در حال فعالیت هستند:

* شیمیدانان فرآیند و سنتز مواد آلی، اجزای جدیدی را در این زمینه معرفی می‌کنند.

*متخصصین شیمی فیزیک، مولکول‌های بودار را تشخیص داده و درباره تاثیر متقابل آنها بحث می‌کنند.

*کارشناسان فناوری صنایع غذایی و شیمیدان‌های پلیمر، سیستم هایی را برای “در کپسول قرار دادن” عطرها وطعم ها معرفی کردند.

*کارشناسان حواس پنجگانه، طعم‌های مختلف را ارزیابی کردند و زبانی خاص را برای توضیح بوها وطعم ها تعریف کردند.

*فیزیولوژیست‌های سلولی، تشخیص بو را از طریق سلول‌های بویایی و چشایی اندازه گیری کردند.

*بیولوژیست‌ها، مطالعا تی را در زمینه انتقال سیگنال از سلول‌های گیرنده به مغز انجام دادند.

*میکروبیولوژیست‌ها، تشکیل طعم‌ها را در حین فرایند تخمیر وهمچنین نحوه تجزیه و تخریب زیستی ترکیبات معطر را مطالعه کردند.

*بیولوژیست‌های مولکولی، ژن‌های گیرنده‌های سیستم بویایی و چشایی را شناسایی کردند.

*روان‌پزشکان، چگونگی ادراک بوها را مطالعه کردند.

*طبیعی‌دانان و گیاه شناسان بوهای جدیدی را از طبیعت جمع آوری کردند.

تنوع در زمینه تحقیقات در مورد عطر و طعم بسیار زیاد است و امکان انعکاس آن به طور کامل وجود ندارد. با این حال گفته می‌شود آنچه که ما امروزه در مورد این صنعت می‌دانیم بسیار ناچیز است. امروزه خلق‌رایحه‌ها و طعم‌های جدید یک فرایند کاملا تجربی و در عین حال یک هنر است. تحقیقات بیشتری برای کشف رمز بو و مزه مورد نیاز است. همین که این رمز آشکار شود علم عطرسازی و طعم‌سازی و خلق بوها و مزه‌ها در بسیاری جهات متفاوت خواهد بود.

 

 

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>